ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR


 

Süper Amatör Lig’de şampiyonluğunu haftalar önce ilan eden İçelspor, şampiyonluk yemeğinde buluştu.

ALİ ŞANLI

Şu ana kadar ligde namağlup olan ve attığı 104 golle rekorları kıran İçelspor da yönetim, teknik heyet ve futbolcular akşam yemeğinde spor basın ile bir araya geldi. 
Yemekte teknik heyet ve futbolcularına teşekkür eden İçelspor Kulüp Başkanı Metin Saltık, süper amatör ligde elde ettikleri şampiyonluğun kendileri için çok iyi bir başlangıç olduğunu ve ilk hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
Saltık “İçelspor’u herkesin ortak paydasına yerleştireceği bir takım haline getirmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızı elde ettikleri bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Yolumuz uzun, hedeflerimiz büyük. Bu sezon tek bir plan yaptık ve o da BAL’da şampiyon olmak. Bunun için kentin ve siz değerli basın mensuplarının desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Kendi tesislerimizi hayata geçirmek  için düğmeye bastık. Kurumsal ve profesyonel bir yapıyı tesis etmemiz gerektiğini biliyoruz. Başarının anahtarı da budur” dedi

“YANLIŞ ANLAŞILDI”
Yemekte Mersin İdman Yurdu konusunda da konuşan Başkan  Metin Saltık, “Kamuoyunda açıklamalarımız yanlış anlaşıldı. Mersin İdman yurdu bu kentin marka değeridir. İçinde bulunduğu durum hepimizi derinden üzmektedir. Bizler sporsever insanlarız. Bana göre Mersin İdman Yurdu ekonomik ömrünü doldurmuş ve sil baştan yapılanması gereken bir kulüp. Bunun için bizim üzerimize düşen ne varsa katkı sunarız. İçelspor’un Mersin İdman Yurdu olarak sportif yaşamını sürdürmesi ile ilgili gündem şimdilik suni bir gündemdir. Bunun gerçekçi olabilmesi için kentin ve  belediyenin desteği ile bir formül bulunduğunda bizler işin içinde olabiliriz ve katkı sunabiliriz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA