Afiyet olsun! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Afiyet olsun!


 

Ligde sadece bir galibiyeti olan ve ligin dibine demir atan Mersin İdman Yurdu, puan alabileceği maçta Menemen Belediyespor’a kendi taraftarı önünde 3-1 mağlup oldu.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Mersin İdman Yurdu, 28. Hafta maçında kendi taraftarı önünde oynadığı Menemen Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Her iki takımda maça kontrollü bir şekilde başlayarak oyun üstünlüğü ele geçirmenin planlarını yaptı. Ancak konuk ekip maçın 28. Dakikasında mecburi oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalsa da bu değişiklik rakibin işine yaradı. Semih Ceylan’ın yerine 26. Dakikada oyuna dahil olan Furkan Bayır, 28. Dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda her iki takımda ayağına gelen fırsatları değerlendiremeyince soyunma odasına bu skorla girdiler. 0-1 Devre arasına geride giren Kırmızı-Lacivertliler, ikinci yarıya daha istekli ve daha hırslı bir oyunla başlayarak aradığı golü buldu ve 46.dakikada Emir Kaan Gültekin’in attığı golle skoru eşitledi.  1-1 Yediği gol sonrası temsilcimiz üzerindeki baskısını arttıran Menemen Belediyespor, 73. Dakikada Yıldıray Koçal’ın golüyle maçta bir kez daha öne geçmeyi başardı. 1-2 Yediği golden sonra sarsılan Mersin İdman Yurdu savunması, rakibinin baskısına direnç gösteremedi ve 78. Dakikada Ozan Papaker’in attığı golle 2 farkla geriye düştü. Maçın kalan dakikalarında her iki takımda pozisyonları gole çevirmeyince mücadele bu skorla sonuçlandı.

Stat: Mersin

Hakemler: Serdar Akkoçoğlu xx, Barış Çardaklı xx, Aykut Onar xx

Mersin İdmanyurdu: Yunus Emre x, Emrah xx, Batuhan x (Enes dk. 62 x), Bekir Can x, Mustafa Çiçekli x (Mert Ünel dk. 82 x), Mert Arabacı xx, Emir Kaan x, Hüseyin x, Doğukan x, Emre Can x, Oğuz Can xx

Menemen Belediyespor: Bayram xx, Cihan xx, Taşkın xxx, Mustafa Şen xx, Samet Günhan xx (Ozan dk. 60 xx), Yasin xx, Mert Kula xx, Murat xx, Semih xx (Furkan dk. 26 xx), Samed Ali Kaya xx, Kerem xx (Yıldıray dk. 72 x)

Goller: Furkan (dk. 28), Yıldıray (dk. 73), Ozan (dk. 78) (Menemen Belediyespor), Emir Kaan (dk. 47) (Mersin İdmanyurdu)

Sarı kartlar: Emrah (Mersin İdmanyurdu), Furkan (Menemen Belediyespor)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA