“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”


 

3.Lig 3.Grupta Şampiyonluk mücadelesini sürdüren Tarsus İdman Yurdu, zorlu deplasmanda 70 dakika 10 kişi oynadığı maçta Cizrespor’u 2-1 yendi.

ALİ ŞANLI

Maç içinde ve maç sonunda yaşanan saha içi ve saha dışı olayları ilgili kısa açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Önder Eğe,  “Böyle bir maçta alınan galibiyetten dolayı mutluyuz” dedi. 
Maçın neredeyse genelinde sahada 10 kişi oynayan takımın şampiyonluğu ne kadar çok istediğini tüm Türkiye’nin gördüğünü dile getiren Başkan Ege, yaşanan olaylardan dolayı hakkını helal etmediğini söyledi.
İlk yarının sona ermesiyle birlikte soyunma odasında oyunculara saldıran kişilerin olduğunu anlatan Başkan Önder Ege, “Devre arasında oyuncumuz Yılmaz Can’a fiili bir saldırı olmuştur. Akredite kartı olan bir şahıs oyuncumuza saldırmıştır. Hocamız Özcan Kızıltan’a yapılanı ise tüm ülke Devletin kanalında izlemiştir. Biz ülkemiz topraklarında bir maç oynadığımızı biliyoruz. Maçın ardından oyuncularımız uzun süre stadyumda bekletilmiştir. Saha dışı olayları önleyen Emniyet Kuvvetlerine şükranlarımızı borçluyuz. Türkiye Futbol Federasyonumuzu göreve davet ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA