REKORLARLA BİTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

REKORLARLA BİTTİ


 

Mersin Süper Amatör Lig’de sezon sona erdi. İçelspor, rekorlar kırarak şampiyon oldu. Akdenizgücü, Reşadiyespor ve Kanalspor ise lige veda eden isimler oldu. Lig ikincilik koltuğuna Meskispor oturdu. Bölgesel Amatör Lig’den gelecek rakibini beklemeye başladı.

ALİ ŞANLI

ZOR KIRILIR
Süper Amatör 2017-2018 sezonu ilginç rekorlara da sahne oldu. Şampiyon İçelspor oynadığı 26 karşılaşmada 113 gol atıp sadece 10 gol yedi. Lig şampiyonu 26 karşılaşmada 25 galibiyet ve 1 beraberlik alarak kırılması güç bir rekora imza attılar. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Meskispor umduğunu bulamadı ikincilikle yetindi.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATANLAR
Meskispor mücadele ettiği 26 karşılaşmada 21 galibiyet,4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.Şampiyon İçlespor'dan sonra en fazla gol atan takım oldu 91 gol. Meskispor gibi Lige şampiyonluk hedefi ile çıkan Toroslar Belediyespor Ligin başında hoca değişikliği pahalıya mal oldu. Neredeyse sezonu ilk yarı kapatan Toroslar Belediyespor Ligde 16 galibiyet,4 beraberlik 6'da mağlubiyet aldı. Ligde en fazla gol atan 3'cü takım oldu.

SON KEZ OYNADILAR
Ligde şampiyonluğa oynayan erken veda edenler kadar dikkat çeker bir başka ekip ise Yenişehirspor oldu. Uzun yıllardır Süper Amatör Ligde mücadele eden Yenişehirspor el değiştiriyor. Son kez Yenieşirspor olarak mücadele eden Kulüp yeni sezonda İdman Yurdu33 olarak mücadele etmesi bekleniyor. Mersin İdman Yurdu yönetimi tarafından alınan Kulüp B planı olarak hayata geçirilecek

TARSUS TEMSİLCİLERİ ERKEN GİTTİ
İki Tarsus ekibi Lige veda eden ilk takımlar oldu. Sezona büyük umutlarla başlayan Reşadiyespor yaptığı harcamaların karşılığını alamayarak Lige veda eden ilk takım oldu. Bir başka Tarsus temsilcisi olan Kanalspor Lig son maçlarına kadar umudunu taşısa da lige tutunmayı başaramadı.

REKOR KIRARAK GİTTİ
Ligden düşen son takım olana Akdenizgücü Ligin son maçına kadar direndi. Ligin  son maçında ise Gülnar Belediyespor karşısında Ligin en farklı galibiyetini 16-0 almasına rağmen bu skor Lige tutunmaya yetmedi. Ligde çekiştiği Ormanspor Yolspor'u 3-1 yenince veda eden son takım oldu.26 karşılaşmada 7 galibiyet,5 beraberlik 14 mağlubiyet aldı. Düşen takımlar içinde en fazla gol atan takım oldu 48 gol.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA