“KOŞABİLİYORSAN KOŞ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KOŞABİLİYORSAN KOŞ”


 

Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ’Koşabiliyorken Koş’ projesi Mersin’de başladı.

Halka sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, deneyimli antrenörler eşliğinde tesislerde spor yaptırılıyor. Spor Genel Müdürlüğü 'Koşabiliyorken Koş' projesi ile Mersin merkez ve ilçelerde belirlenen koordinatörler sorumluluğunda bağlı il ve ilçe müdürlüklerinin yanı sıra, yerel yönetimler ile kamu kurum ve kuruluşlarına ait açık ve kapalı alanlar kullanılarak, her yaş kategorisinden vatandaşlara ücretsiz spor yapma imkanı sağlanıyor.

Proje kapsamında engelli vatandaşların da özgürce spor yapabilmenin yanı sıra tüm katılımcılar, spor yapabilmek için kendilerine sağlanan her türlü imkandan ücretsiz faydalanacaklar. Türkiye'nin tüm il ve ilçelerini kapsayan proje 3 ayrı uygulamadan oluşurken, proje, spor alanlarında bilinçli spor yapmak, boş zaman aktivitesi olarak farklı spor branşlarında eğitim verilmesi ve sağlık taraması bölümlerinden oluşuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA