SONUÇ BELLİ GİBİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SONUÇ BELLİ GİBİ


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sona yaklaşıldı. Son 2 haftaya girilirken Mut İdman Yurdu ilk defa mücadele ettiği ligde kalmayı garantileyerek önümüzdeki sezonda BAL’da mücadele etme hakkı elde etti. 1 takımın veda edeceği 1 takımın ise Süper Amatör Lig’den gelen Meskispor ile baraj maçı oynayacağı li

ALİ ŞANLI

Anamur Belediyespor'un önünde son 2 haftaya 5 puan önde giren Silifke Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Konya Ereğlispor maçından çıkaracağı 1 puan Meskispor ile baraj maçı oynamasına yetecek. Maç Pazar günü saat 15.00'da Silifke'de oynanacak.
Büyük umutlarla lige başlayan ancak kötü geçen sezonun ardından lige veda etmesine kesin gözle bakılan Anamur Belediyespor’un ise ligde son 2 karşılaşmasını kazanması yetmeye bilir. Anamurspor'un oynayacağı 2 maçı kazanıp, 5 puan önde bulunan Silifke Belediyespor’un en az 1 maçını kaybetmesini beklemesi gerekiyor. Anamur Belediyespor hafta sonu Manavgat Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu karşılaşmada Pazar günü saat 15.00'da sahne alacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA