TİY HAVAYA GİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY HAVAYA GİRDİ


 

İkinci lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Tarsus İdman Yurdu, Düzyurtspor galibiyeti ile iyice havaya girdi.

ALİ ŞANLI

3. Lig 3. gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu hafta sonu sahasında Düzyurtspor'u yenerek Play-Off yolunda bir engeli daha aşmıştı. Arka arkaya gelen galibiyetlerle iyi bir hava yakalayan Tarsus İdman Yurdu'nda Başkan Önder Ege tribün liderleri ile bir araya gelerek daha iyi destek nasıl verileri masaya yatırdı. 
Başkan Önder Ege Taraftar grup liderleri ile yemekte buluştu. Camianın kalan maçlarda kenetlenmesi gerektiğine vurgu yapan başkan Önder Ege “ Sezon başından bu yana verilen desteğe teşekkür ediyoruz. Bundan sonra daha fazla destekle 2.lig hedefine gitmek istiyoruz. İletişim her zaman iyidir, yemeğe katılan tribün liderleri ile gayet anlamlı konular üzerinde sohbet yaptık. Yola çıktık biz geliyoruz 2. Lig” dedi.
Görüşmede düşüncelerini dile getiren tribün liderleri “İlk defa kulüp Başkanı ile periyodik olarak bir araya gelerek derdimizi dile getiriyoruz. Hedefimiz belli başkanımızın dediği gibi 2.Lige çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştular.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA