“Biz inandık sizde inanın” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Biz inandık sizde inanın”


 

TFF 3. Lig’de arka arkaya aldığı galibiyetlerle ‘zirve yarışında bende varım’ diyen Tarsus İdman Yurdu, bugün Kızılcabölükspor ile karşılaşacak.

ALİ ŞANLI

Geçen hafta sahasında oynadığı Baysal İnşaat Düzyurtspor maçını rahat bir oyunla 3-1 kazanarak yoluna devam eden TİY; guruptan çıkma yolunda Denizli ekiplerinden Kızılcabölükspor maçından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Tarsus İdman Yurdu Basın sözcüsü Dr Mücahit Emin Polat, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mutlu sona ulaşmak için inançla, hırsla ve iyi futbolla mücadele ettiklerini söyledi. “Geçen hafta guruptan çıkma yolunda önemli bir galibiyet alarak ne kadar inançlı olduğumuzu ve ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik.

Ligde son 5 haftaya girdiğimiz süreçte Serkan ve Anıl’ın hafif sakatlıkları bulunuyor. Bu hafta zorlu Kızılcabölükspor deplasmanından en iyi sonuçla dönme amacındayız. Taraftarlarımızın artan desteğini de arkasına alan temsilcimize inancın ve güvenin iyi bir futbolla devam etmesi gerek. Ligin sonuna yaklaştığımız bugünlerde futbolcularımızın artan form düzeyi 2.lig yolumuzda en büyük destek ve güç kaynağımız olacak, Hep birlikte inançla, gururla ve gelecek için sarsılmaz bir umutla takımımıza sahip çıkmaya devam diyorum” dedi.

Öte yandan Kırmızı-Lacivertlilerin efsane kaptanı Sayman Mutlu’nun vefatı camiayı üzüntüye boğdu. Denizli deplasmanı nedeniyle takım Mutlu’nun cenaze törenine katılamayacak. Mutlu için bugün saat 11:00'de Tarsus Şehir Stadyumu’nda tören düzenlenecek.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA