BAŞKAN KOCAMAZ HAL ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KOCAMAZ HAL ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından Akdeniz ilçesinde yer alan Toptancı Hal Kompleksi’ne yapılan hizmetlerin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Başkan Kocamaz, hal esnafının sorunlarını dinlerken, halde yapılan iyileştirmeler ve yapılması planlanan projeler hakkında hal esnafına bilgiler verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akdeniz ilçesinde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Kompleksine yapılan hizmetlerin tanıtımını gerçekleştirip hal esnafının istek ve önerilerini dinledi. Başkan Kocamaz’ın Büyükşehir Belediyesi olarak Toptancı Hali’nde yapılması planlanan projelerle ilgili değerlendirmelerde de bulunduğu toplantıya Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Münir Şen, Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Onursal Başkanı Refik Canatan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Genel Sekreter Yardımcıları, meclis üyeleri ile hal esnafı katıldı.
Toptancı Hal Kompleksi’nde gerçekleşen program Büyükşehir Belediyesi tarafından Akdeniz ilçesine yapılan hizmetlerin yer aldığı tanıtım filmi gösterimi ile başladı. Tanıtım filminin ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkan Burhanettin Kocamaz, “Bugün hal esnafımızın sorunlarını dinlemek, göreve geldiğimiz günden bu yana halde yapılan iyileştirmelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunmak, hem de bundan sonra yapılması gereken ne varsa onlarla ilgili konularda istişare etmek üzere hâlimizi ziyaret ediyoruz” dedi. 

“BİZİM KOLTUĞA DEĞİL, KENTİN HİZMETE İHTİYACI VAR”
Hizmetlerin kesintisiz bir şekilde bundan sonra da devam edeceğinin altını çizen Başkan Kocamaz, “Biz siyaseti halkımız için yapıyoruz. Şahsımız için yapmıyoruz. 25 yıl görev yaptıktan sonra da bizim halen koltuğa ihtiyacımız yok. Ama bu kentin hizmete ihtiyacı var. Mersin’i sahipsiz de bırakmayacağız, yalnız da bırakmayacağız. İnşallah hizmetleri kesintisiz bir şekilde bundan sonra da sizlerle birlikte sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. 
Mersin’in yıllardır ihmal edildiğini sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Aziz Atatürk 17 Mart 1923’te ‘Mersin’e Sahip Çıkın!’ demiş ama uzun bir süre Mersin’e sahip çıkmakta maalesef çekimser davranmışız. 2014’te bir sloganla yola çıkmıştık. ‘Gelin Mersin’i Birlikte Yönetelim, Birlikte Büyütelim’ demiştik ve o günden itibaren de Mersinli Mersin’e sahip çıkmaya başladı. Sonrasında ise Mersin, Cumhuriyet döneminde görülmemiş hizmetlere bu 4 buçuk yıllık süre içerisinde kavuştu. Yatırımlarımız ve desteklerimiz bundan sonra da devam edecek” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA