İYİ PARTİ: “BU HAFTA TÜM SORULAR CEVAP BULACAK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ: “BU HAFTA TÜM SORULAR CEVAP BULACAK”


 

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı, Mersin Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre; fikir alışverişi yapılan ziyaretti, sorunlar ve çözümler de konuşuldu. Mevcut siyasi durum analizi yaparak konuşmasına başlayan İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, “Mahalli İdareler seçimi için süreç başlamıştır. Yoğun tempoda çalışmalarımız devam ediyor. Her ne kadar İYİ Parti kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz dese de, kurulan ittifaklar, matematiksel hesaplar içine giren mevcut iktidar bizleri de CHP ile ittifak konuşmaları yapmaya itti. Çalışmalar konuşmalar devam ediyor. Görüşmeler büyük bir hassasiyetle ve gizlilikle yürütülüyor, umuyoruz ki bu görüşmeler sonucu önümüzdeki hafta tüm sorulara cevap niteliğinde olacaktır. Bizler bugün sizleri dinlemeye, sorunlarınızı anlamaya ve beraberce çözüm üretmek için fikir alışverişinde bulunmaya geldik” dedi.

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı’nın yaptığı ziyaret için teşekkür eden Oda Başkanı Önder Gökmen Oda olarak üzerinde durdukları konulardan bahsederek “140 üyesi olan bir Oda’yız. Korsan fotoğrafçıları kayıt almaya çalışıyoruz, bunun dışında devlet dairelerindeki kurulmuş olan foto kabinleri kaldırmaya çalışıyoruz. İçimizdeki kutuplaşmayı, sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yönetime yeni gedik, umarız iyi işler başarırız” dedi.

Koca kayıt dışı ekonominin her sektörde olduğunu vurgulayarak “Mesleki Dernekçilik, Odacılık çok zor, kayıtsız meslektaşlarınız kayıtlı olan meslektaşlarınızdan daha fazla. Derneğiniz var, derneğinize kayıtlı olan üye sayınız Oda’ya mevcut kayıtlı üye sayınızdan az. Birlik, beraberlik içinde hareket etmek istersiniz, edemezsiniz. Önemli olan mevcut zorluklar ve sıkıntılarla uğraşırken sektörün önünü açacak yeni düzenlemeler getirmek ve bu sizin, bizim, hepimizin görevidir” dedi. 

Suriyelilerin varlığı nedeni ile de sıkıntı çektiklerini ifade eden Gökmen, “Suriyelilerin varlığı ileride Türkiye’ye büyük sorun çıkaracaklar. Sorun çıkardıkları yetmezmiş gibi aramızda iş yapmaya çalışıyorlar. İşlerini de iyi yapıyorlar, yıllarca çalışsak alamayacağımız makine ve ekipmanları ellerinde görüyoruz ve işimizi elimizden almaya çalışıyorlar” dedi.

“Suriyeliler için çözümü olan, çözümünü kamuoyuna sunan tek parti İYİ Parti’dir” ifadelerini kullanan İYİ Parti Mersin İl Başkanı Koca, “ Sorunlar ve çözümler belli. Asıl olan sorunları gerçekten çözmek niyeti ile yola çıkmak, bu yolda kararlı olmak ve sebatla bu yolda ilerlemektir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA