DÜĞÜM SON HAFTA ÇÖZÜLECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DÜĞÜM SON HAFTA ÇÖZÜLECEK


 

Heyecanın zirve yaptığı Bölgesel Amatör Lig’de, lider Silifke Belediyespor son hafta şampiyonluk maçına çıkacak.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) son haftaya girildi. 59 puanla liderlik koltuğunda oturan Silifke Belediyespor son dakika bulduğu golle son haftaya avantajını koruyarak girmesi şampiyonluk yolunda taraftarını umutlandırdı. İçelspor Silifke Belediyespor’un puan kaybı yaşamasını beklese de bu gerçekleşmeyince şampiyonluk şansını kaybetti. 3 Mersin ekibi arasındaki sıralamada son sırada yer alan Mut İdman Yurdu lige veda etmiş durumda.

SON DAKİKADA GÜLDÜ

Son haftaya Aksaray Belediyespor ve İçelspor’un 3 puan önünde girmek isteyen Silifke Belediyespor Ceyhan deplasmanında son dakika bulduğu golle zirveye tutun du.Ligin rahat ekiplerinden Ceyhanspor ile karşı karşıya gelen Silifke temsilcisi maça istediği gibi başlayamadı. Ev sahibi ilk dakikalarda baskılı oynayarak Silifke ekibini sahasına hapsetti. İlk yarının bitimine dakikalar kala Nezir ile 1-0 öne geçti.

Soyunma odasına 1-0 önde girmeyi hesapladığı dakikalarda konuk takım Silifke Belediyespor golcüsü Necati ile eşitliği yakaladı 1-1. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Her iki ekipte ikinci yarıya aynı kadrolarla çıktı. İlk yarıda tutuk oynayan Silifke temsilcisi ikinci yarı daha atak bir oyun sergiledi. Yakaladığı gol pozisyonlarını cömertçe harcayan Silifke Belediyespor 90’ncı dakikaya 1-1’lik skorla girdi. 90 dakika için de oyun sıkça durduğu için maçın hakemi 7 dakika uzatma gösterdi.

Ataklarını sıklaştıran Silifke Belediyespor uzatmanın son dakikasında  Tugay sahneye çıkarak eşitliği bozdu 2-1. Altın değerinde 3 puanı son dakika atılan golle alan Silifke temsilcisi son haftaya büyük avantajla girdi. Ligin son haftası Silifke Belediyespor ile lig ikincisi Aksaray Belediyespor karşım karşıya gelecek. Silifke’ye şampiyon olmak için 1 puan yetiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA