JANDARMA İŞBİRLİĞİNE HAZIR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

JANDARMA İŞBİRLİĞİNE HAZIR


 

Elazığ’dan Mersin İl Jandarma Komutanlığına atanan Kıdemli Albay Necip Çarıkcıoğlu, gazetecilerle bir araya gelerek, daha güzel bir Mersin için çalıştıklarını bildirdi.

HEDİYE EROĞLU

Elazığ’da başarılı çalışmalara imza atan ve toplumun herkesimi tarafından sevilen İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necip Çarıkçıoğlu, yaklaşık 3 hafta önce terfi alarak Mersin İl Jandarma Komutanlığı görevine atandı

İlk iş olarak kentte görev yapan gazetecileri Jandarma Karargahı’na davet ederek bir araya gelen Çarıkcıoğlu, çalışmaları hakkında bilgi vererek, hedeflerini anlattı ve destek istedi.

Mersin’e yaklaşık 8  yıl önce ailesi ile tatil amaçlı geldiğini ve çok beğendiğini, atamanın ardından ise çok daha güzel bir Mersin bulduğunu belirten Çarıkçıoğlu, “Daha güzel, huzurlu, güvenli bir Mersin için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Bu yolda basın kuruluşlarının faaliyetlerini önemsediğini ve kentteki diğer kurum ve kuruluşlarla diyalog ve koordinasyona büyük önem verdiğini belirten Kıdemli Albay Necip Çarıkcıoğlu, “Güvenlik güçleri Mersin'de bundan önce güzel çalışmalara imza atmış. Biz de bunu sürdüreceğiz. Kentimiz geniş bir coğrafyaya sahip. Jandarma olarak 40 sınır karakolumuzla, diğer birimlerle koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Koordineyi çok önemsiyorum. İyi koordine olduğumuz zaman başarılı operasyonlar gerçekleştiriyoruz. Bunu da zaten özellikle son dönemde hem yurt içinde hem yurt dışında yapmış olduğumuz operasyonlarla gösteriyoruz. Kentimizin daha güzel, huzurlu ve mutlu olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmenin ardından Çarıkcıoğlu, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA