ŞEHİT KORKMAZ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİT KORKMAZ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLANDI


 

Hakkari’deki roketli saldırıda yaralandıktan sonra tedavi gördüğü GATA’da şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Korkmaz, memleketi Mersin`de gözyaşları arasında toprağa verildi.

GİZEM EKİCİ

Hakkari’deki roketli saldırıda yaralandıktan sonra tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Korkmaz memleketi Mersin`de toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 24 Ekim tarihinde teröristlerce gerçekleştirilen roketli saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Korkmaz, Ankara GATA Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Korkmaz, önceki gün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit düştü.

Korkmaz'ın şehadet haberi, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Mesudiye Mahallesi'nde oturan ailesine, askeri yetkililer tarafından ulaştırıldı. Acı haberin ardından aile gözyaşlarına boğulurken, taziye evi ziyaretçi akınına uğradı.

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Korkmaz için  dün cenaze töreni düzenlendi. Korkmaz’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, cenaze töreni için askerlerin omuzlarında Muğdat Camisi avlusuna getirildi. Cami avlusunda düzenlenen törene, şehidin annesi, babası, eşi ve oğlu ile Mersin Valisi Ali İhsan Su, , vali yardımcıları, milletvekilleri, belediye başkanları, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi`nin kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, merkez şehir mezarlığına defnedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA