YENİŞEHİR’E ‘İNDİRİMLİ’ TARİFE TEKLİFİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR’E ‘İNDİRİMLİ’ TARİFE TEKLİFİ


 

Yenişehir Belediyesi’ne, Atatürk Kültür Merkezi ile Nikah Salonu’nun emek örgütlerine indirimli tahsis edilmesi için teklif sunuldu.

GİZEM EKİCİ

Yenişehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı meclis toplantısının birinci birleşimi belediye toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda idare; yeni yılda nikah salonu ücretinin aynı kalması Kültür Merkezi’nin kullanım ücretinin ise 750 TL olarak belirlenmesini teklif etti.

Konuyla ilgili söz alan Meclis üyesi Kenan Hazar ise “Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi Türkiye’de örnek bir yapı. Emeğe geçenlere çok teşekkür ederim. Ancak Mersin’de emek örgütleri, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve kamu yararına çalışan derneklerin konumunu biliyorsunuz. CHP İl Başkanlığı döneminde de sizlerden buranın ücretsiz tahsisi ile ilgili yardım istenmişti. Arkadaşlarımın da taraf olmasını istiyorum; kamu yararına çalışan dernekler, sendikalar, sivil toplum örgütlerine ücretsiz demiyorum çok cüzi bir rakamla Kültür Merkezi ve Nikah Salonu verilmelidir” dedi.

Teklif Plan Bütçe, Ekonomik Hayatın Geliştirilmesi ve Adalet Komisyonları’na sevk edildi.

34. CADDEYE ALKOL İZNİ GELİYOR

İdarenin, olumlu emniyet görüşü doğrultusunda Çiftlikköy Mahallesi’nde bulunan 34. Cadde’nin Salı ve sollu olmak üzere belediye içkili yer bölgesine dahil edilip edilmememsi ile meclise sunulan teklif ise Mimari, Ekoloji, Gıda ve Tarım  ile Sağlık Komisyonları’na sevk edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA