LİGİN ŞEKLİ BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİGİN ŞEKLİ BELLİ OLDU


 

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de 17’nci hafta ilginç maçlara sahne oldu. 26 golün atıldığı haftada Silifke Belediyespor 46 puan ile liderliğini sürdürdü. Deplasmanda Yolspor’u yenen lider Erdemli Belediyespor ile farkın kapanmasını önledi. Ligde ikinci durumda olan Erdemli Belediyespor ise sahasında Karacailyas Veteranları gole boğdu. Lig 3’ncüsü Akdeniz Belediyespor rakibi gelmediği için maça çıkamadı.

LİDER EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Haftalardır liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Silifke Belediyespor hafta sonu Mersin Yolspor’a konuk oldu. Suni Çim sahada oynanan maçta lider rahat bir maç çıkardı. Ligde rahat bir konumda olan Mersin Yolspor prestij olarak çıktığı karşılaşmada liderin 4 golüne engel olamayınca karşılaşmayı 4-0 kaybetti.

Silifke Belediyespor 4-0’lık galibiyetin ardından 1 maç eksiği ile liderliğini sürdürdü. 46 puanlı lider hafta sonu Homurluspor’u konuk edecek.

TAKİBE DEVAM

Liderin en yakın takipçisi Erdemli Belediyespor farklı kazanarak takibini sürdürdü. Lige tutunma mücadelesi veren Karacailyas Veteranlar’la karşı karşıya gelen Erdemli temsilcisi karşılaşmayı 6-0 kazandı. Rakibine boş alan bırakmayan, oyunu rakip alana yıkan Erdemli Belediyespor rahat bir 90 dakika çıkardı.

Oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Erdemli temsilcisi yarım düzine gol atarak ligdeki ikincilik konumunu korudu. Haftaya Tarsus Belediyespor ile oynayacak. Karşılaşma Tarsus’ta oynanacak.

RAKİP GELMEDİ

İkinci yarı çıktığı tüm karşılaşmaları kazanarak zirve yarışını sürdüren Akdeniz Belediyespor hafta sonu oynayacağı Mut İdman Yurdu maçı rakip gelmediği için hükmen galip geldi. Ligde çok kötü günler yaşayan, genç bir kadro ile maçlara çıkan Mut İdman Yurdu hafta sonu Akdeniz Belediyespor ile oynayacağı maça çıkmayınca ligde kalma umutlarını yok denecek kadar azalttı.

Zirve yarışı yapan Akdeniz Belediyespor ise ikinci yarı oynadığı maçları kazanarak zirve yarışında ne kadar ciddi olduğunu gösterdi.39 puanı bulunan Akdeniz ekibi haftaya Gülnar Belediyespor ile oynayacak.

ALT TARAF KARIŞTI

Geçen yıl lige çıkan Erdemlispor’un büyük ölçüde küme düştüğü, Mut İdman Yurdu’nun hafta sonu oynayacağı maça çıkmayarak hem 3 puanı silinecek hem de bir maç oynamadan kaybetmiş olacak.8 puanı olan Mut ekibinin puanı yok denecek kadar azalacak.

Lige veda edecek 3’ncü takım ise Karacailyas Veteranlar 12, Tarsusgücü 15 ve Akdenizgücü 16 puanlı takımlar arasında geçecek. Hafta sonu oynanacak olan Karacailyas Veteranlar Akdenizgücü maçı büyük ölçüde lige veda edecek 3’ncü takımı belirleyecek. Karacailyas bu maçı kaybetmesi durumunda lige veda etmesi muhtemel takım olacak. Akdenizgücü maçı kaybetmesi durumunda ise alt taraftaki tüm hesaplar karışacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA