TARHAN’DAN ÇALIŞANLARINA JEST | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARHAN’DAN ÇALIŞANLARINA JEST


 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Korona virüsüne karşı canla başla mücadele veren personeline bir jest yaparak öğle yemeği ikram etti.

Haber Merkezi

Başkan Tarhan, tüm belediye çalışanlarına gönderdiği “Değerli çalışma arkadaşlarım, Bugün yemekler benden. Her şey için teşekkürler” şeklindeki mesajla duyuru yaptı. Daha sonra çorba, lahmacun ve ayrandan oluşan kumanyalar tüm birimlere dağıtıldı.

Başkan Tarhan’ın bu ikramıyla çalışmalara kısa bir süre mola veren çalışanlar yemeklerini yerken sahada ve parklarda görev yapan personel ise çalışma yaptıkları alanlarda havanında güzel olmasını fırsat bilip, sosyal mesafe kuralını gözeterek mini piknik düzenledi.

Başkan Tarhan’ın bu jesti çalışanlar arasında mutluluk yarattı. Mezitli’nin çeşitli bölgelerinde dezenfektan ve ilaçlama çalışması yapan ekipler, “Dedik ya biz büyük bir aileyiz. Her şey Mezitli için. Öğlen yemeği için teşekkürler başkanım” mesajını yayınlarken, parklarda çalışan personeller ise “Her zaman emekten ve emekçiden yana olan Mezitli Belediye Başkanımız Sayın Neşet Tarhan, korona virüsüne karşı verdiğimiz bu zorlu mücadelede de çalışanlarını yalnız bırakmadı. Virüs mücadelesinde aktif rol alan arkadaşlarımıza öğle yemeği ikramında bulunan Başkanımız moral ve güç verdi. Tüm çalışanlarımız adına teşekkür ederiz” şeklinde paylaşımda bulundu.

Virüsün yayılmaması için sahada çalışan ve rutin belediyecilik hizmetlerini sürdüren personellere teşekkür eden Başkan Tarhan, “Bu zorlu süreçte görevini başarıyla yapan çalışma arkadaşlarımıza küçük bir moral desteği verirken, emekleri için teşekkür etmek istedik. Mezitli’de yaşayanlar ve çalışanlar olarak bizler kocaman bir aileyiz. Her zaman olduğu gibi virüsle mücadelede de belediye çalışanlarımız halkımızla el ele vererek örnek bir mücadele ortaya koyuyor. Belediyemiz ilaçlama, dezenfektan çalışması yapıyor, gönüllülerimiz maske dikiyor, vatandaşlarımız çalışmalara destek veriyor. Her zaman söylediğimiz ‘Biz bir aileyiz’ söylemi Mezitli’de gerçekleşiyor. Çünkü tüm Türkiye öğrendi ki Mezitli’de iyilik bulaşıcıdır. Elbette emeklerinin karşılığında belediye olarak çalışanlarımıza gerekli desteği sağlıyoruz. Bunun dışında ben de çalışma arkadaşlarımıza bu emeklerine karşılık küçük bir jest yapmak istedim. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın azmiyle bu mücadeleden başarıyla çıkacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA