ÖNCE İZDİHAM, SONRA SESSİZLİK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖNCE İZDİHAM, SONRA SESSİZLİK


 

Sokağa çıkma yasağı ile izdiham oluşturan halk, yasağın devreye girmesiyle sokaklardan çekildi ve kentte iki gün boyunca sessizlik hakim oldu.

SERKAN TULTAK

Aralarında Mersin’inde olduğu 30 Büyükşehir ile Zonguldak ilinde 10 Mart 2020 Cuma günü saat 24:00’dan 12 Nisan 2020 Pazar günü saat 24:00’a kadar iki günlük sokağa çıkma yasağı kentimizde  de uygulandı.

POLİS EKİPLERİ SÜREKLİ DENETİMLER YAPTI

İki günlük sokağa çıkma yasağı ile Mersin halkı evlerine çekilirken, sokaklar, caddeler ve meydanlar ise boş kaldı. Emniyet ekipleri de kentte sık sık devriye gezerken, sokağa çıkan araç sürücüleri ile vatandaşları tek tek kontrol ettiler.  

İLK GECE İZDİHAM YAŞANDI

Sokağa çıkma yasağını gece geç saatlerde öğrenen halk, ilanın yapıldığı 10 Mart 2020 Cuma günü saat 22.00 da sokaklara dökülmüştü. Sosyal mesafe kurallarının alt üst olduğu fırın, market, manav gibi iş yerlerinde adeta izdiham yaşanırken, panik havası gecenin geç saatlerine kadar da sürmüştü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA