İKİ GÜNLÜK SESSİZLİK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İKİ GÜNLÜK SESSİZLİK


 

Mersinliler yaşanan Covid 19 pandemisi sonucu getirilen sokağa çıkma yasağına genelikle uydu ve tüm kent iki günlük sessizliğe büründü. Öte yandan il genelinde yasağa uymayan 56 kişiye ise toplam 79 Bin 125 TL idari para cezası yazıldı.

SERKAN TULTAK

10 Nisan 2020 Cuma günü gece saat 24.00’da başlayan 48 saatlik sokağa çıkma yasağı ile birlikte Mersin’in en işlek caddeleri ve bulvarlarında yoğun trafikten eser kalmazken, sahildeki çocuk oyun grupları ile insanların dinlendikleri banklarda boş kaldı.

Özellikle hafta sonları güzel havaları fırsat bilerek kendilerini dışarıya atan Mersinliler, 30 Büyükşehir ile Zonguldak’ta uygulanan sokağa çıkma yasağı ile bu kez evlerinde kaldılar.  

İLK GÜN YASAĞA UYMAYAN 56 KİŞİYE CEZA YAZILDI

İl genelinde Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı ring halindeki kontroller ve trafik ekiplerinin yapmış olduğu uygulamalarda ise sokağa çıkma yasağına uymayan 56 şahsa Umumi hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesi ile Kabahatler Kanununun 32. Maddesine  istinaden toplam 79 Bin 125 TL idari para cezası yazıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA