MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ’EVDE KAL’ ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ’EVDE KAL’ ÇAĞRISI


 

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tedbirler alınmaya devam ederken, bir çağrıda Toroslar Belediyesi’nin minik öğrencilerinden geldi.

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin öğrencileri, evlerinde yaptıkları gökkuşağı resimleri ile yaşıtlarına ve büyüklerine seslenerek "Evde Kalın" çağrısında bulundu.

Eğitime ara verilmesinin ardından eğitimlerine evlerinde devam eden minikler, karantina günlerini öğretmenlerinin verdiği dersler eşliğinde hem yararlı hem de eğlenceli etkinliklerle değerlendiriyor.

Herkesten gelecek için evde kalmalarını isteyen öğrencilerin, salgına karşı sosyal sorumluluk oluşturmak amacıyla yaptıkları  bu etkinlik ise sosyal medyada büyük beğeni topladı.

"MUTLU YARINLAR BİZİMLE OLSUN"

Minik öğrencilere duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Sizler bizim geleceğimizsiniz. İnşallah bu zor günleri atlatıp daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağız" dedi.

"Ülke olarak hassas bir dönemden geçiyoruz" diyen Başkan Yılmaz; "Bir sosyal izolasyon sürecindeyiz ve gündelik rutinimizden farklı bir yaşam sürüyoruz. Ama bu süreçte sağlığımız için evde kalmanın öneminin de bilincindeyiz. Bu anlamda belediye kreşimizin minik öğrencileri, ‘Evde kal’ kampanyasına duyarsız kalmamışlar. Kendilerini ve ailelerini bu güzel davranışları nedeniyle tebrik ediyorum. Lütfen kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için evde kalalım, tedbir ve hijyen kurallarına uyalım. Mutlu yarınlar bizimle olsun" şeklinde  konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA