SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NEDENİYLE EKMEK ÜRETİMİNE HIZ VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NEDENİYLE EKMEK ÜRETİMİNE HIZ VERİLDİ


 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan öncülüğünde, ilçede Koronavirüs salgın hastalığının yayılmasını önlemek amacıyla ekipler tarafından yürütülen planlı çalışmalar devam ediyor.

Haber Merkezi

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi tehdit eden Koronavirüs’e karşı, ilçede seferberlik başlatan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın öncülüğünde belediye ekiplerinin özverili çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanıyor.

Koronavirüse karşı ilk günden itibaren tedbiri elden bırakmayan Başkan Bozdoğan, ekipler tarafından yürütülen çalışmaları bizzat kendisi organize ederek, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte vatandaşlara her konuda yardımcı olmanın gayreti içerisinde gecesini gündüzüne katıyor.

Bir yandan şehrin tüm noktalarını belediye araçlarının yanı sıra dışarıdan temin edilen holderler aracılığı ile dezenfekte ettiren, bir yandan da ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün belirlenen 3 ayrı mahalleye kuru gıda, sebze ve meyve gönderilmesini sağlayan Başkan Bozdoğan, hafta sonu ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeni ile halkın ekmek konusunda sıkıntı yaşaması adına Belediye Ekmek Fırınını tam kapasite çalıştırdı.

Sokağa çıkma yasağının başlamasıyla birlikte fırın personelini göreve çağıran Bozdoğan, iki günde üretilen 90.000  (doksan bin) roll ekmek ile 30.00 (otuz bin) somun ekmek ürettirip ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttırdı.

Üretilen ekmekler, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile irtibata geçilerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA