EN RİSKLİ ŞEHİR MERSİN’E KOMŞU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EN RİSKLİ ŞEHİR MERSİN’E KOMŞU!


 

Mersin’e komşu olan Konya en riskli iller arasında!

Haber Merkezi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bugün yaptığı açıklamalara göre; Mersin’e sınırı olan Konya ve Kayseri ile Malatya’nın en riskli iller içerisinde olduğunu açıkladı.

Bakan Koca, Türkiye'de Covid-19’dan hayatını kaybedenlerin sayısının 1403'e, vaka sayısının ise 65 bin 111'e yükseldiğini, son 24 saatte 33 bin 70 test yapıldığını, 4 bin 62 yeni vaka tespit edildiğini, yine son 24 saatte 107 kişinin hayatını kaybettiğini, halen yoğun bakımda bin 809 kişinin yattığını, bunlardan bin 87'sinin solunum cihazına bağlı olduğunu, son 842 hasta ile iyileşenlerin sayısını da 4 bin 799 olarak sıraladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Vaka sayısı artış hızı, test sayısındaki artışa rağmen sabit kalma eğiliminde. Şifa bulan hasta sayısı giderek büyüme gösteriyor. Solunum desteği ve yoğun bakım ihtiyacında artış hızı düşük seyrediyor. İki gücümüz var: Tedbir, tedavi. Gücümüzü kullanalım" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA