MEZÝTLÝ’NÝN YÜREÐÝ ZENGÝN ÇALIÞANLARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZÝTLÝ’NÝN YÜREÐÝ ZENGÝN ÇALIÞANLARI


 

Haber Merkezi

Davultepe Çocuk Evleri Sitesine giderek korona virüsüne karþý dezenfektan ve ilaçlama çalýþmasý yapan Mezitli Belediyesi Temizlik Ýþleri Müdürlüðü çalýþanlarý örnek bir çalýþmaya imza attý.

Dezenfektan yapýlýrken çocuklarla sohbet eden belediye çalýþanlarý gördükleri karþýsýnda etkilenerek kendi aralarýnda bir kampanya düzenledi. Çocuklarla yapýlan sohbette ihtiyaç duyduklarý malzemeler için aralarýnda para toplayan belediye çalýþanlarý, çamaþýr makinasýndan temizlik ve gýda malzemesine çok sayýda ürün satýn aldý.

Belediye çalýþanlarýnýn aldýklarý ürünleri götürerek Davultepe Çocuk Evleri Sitesine teslim etmeleri sýrasýnda son derece duygusal anlar yaþandý.

“BU ÇOCUKLARI SEVÝNDÝRMEK HER ÞEYE DEÐER”

Davultepe’de bulunan kimsesiz çocuklarýn barýndýðý Çocuk Evleri Sitesinde gördüklerinden son derece etkilendiklerini ifade eden belediye çalýþanlarý, “Pandemi sürecinde Mezitli Belediyesi Ýlaçlama ekibi olarak Çocuk Evleri Sitesini ilaçlama için geldik. Çok duygusal zamanlar yaþadýk. Arkadaþlarýmýzla çocuklarý görünce nasýl yardým edebileceðimizi tartýþarak amirimize ve müdürümüz Mehmet Þükrü Güneþ’e ilettik. Bizlerde buralarda olabilirdik. Bu çocuklarýmýzý sevindirmek için ihtiyaç duyduklarý þeyleri temin etmeyi planladýk. Amirimizin önerisiyle bir yardým kampanyasý baþlattýk. Herkes gönlünden ne koparsa destek verdi. Tüm çalýþanlarýmýz elinden gelenden fazlasýný yaptý ve gurur duyduðumuz bir tablo ortaya çýktý. Hepsine çok teþekkür ederiz” dediler.

“AÝLE ORTAMI OLUÞTU”

Çocuk Evleri Sitesinde çok önemli dostluklar edindiklerini vurgulayan çalýþanlar, “Þimdi malzemelerimizi teslim ettik. Bunu devamlý olarak yapmak istiyoruz. Artýk burada bir aile ortamý oluþtu. Bundan sonra eþimizle çocuðumuzla geleceðiz ve bu çocuklarla bir arada olacaðýz. Burada çok güzel bir ortam var. Buranýn yetkililerine de çocuklara gösterdikleri yakýn ilgi nedeniyle teþekkür ederiz. Hepsinin sevildikleri ortamda, emin ellerde olduðunu bilmenin rahatlýðýný yaþýyoruz” dediler.

Tüm Mezitlililere bir çaðrý yapan belediye çalýþanlarý, “Çocuklarý sevindirmek çok güzel bir þey. Biz bu kadarýný yapabildik ama biliyorum ki siz deðerli Mezitlililer çok daha fazlasýný yapabilir” dediler.

“MEZÝTLÝ’DE YAÞAYANLAR DA ÇALIÞANLARDA GÖNLÜ ZENGÝN”

Mezitli Belediyesi çalýþanlarýnýn her zaman olduðu gibi farkýný bir kez daha ortaya koyduðunu ifade eden Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan da,“Her zaman üstüne basa basa vurguladýðýmýz þey Mezitli iyi insanlarýn yaþadýðý bir kent olgusudur. Bu kentte iyilik bulaþýcý. Çalýþanlarýmýzda ayný iyilik çemberi içerisinde tüm dünyaya örnek olacak bir yardýmlaþmaya imza attý. Türkiye’nin ekonomik þartlarýnda kendilerinin de durumu ortadayken aralarýnda para toplayarak Davultepe Çocuk Evleri Sitesinde barýnan yavrularýmýza destek olma çabalarý paha biçilmez. Hepsine tek tek teþekkür ediyorum” diye konuþtu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA