MERSİN’DE GENÇLER İŞARET DİLİYLE 19 MAYIS’I KUTLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE GENÇLER İŞARET DİLİYLE 19 MAYIS’I KUTLADI


 

Mersin’de bir mahalle muhtarı tarafından bir araya getirilen gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı işaret diliyle kutladı. Maske takıp, sosyal mesafeye dikkat edilen etkinlikte gençler, çalan müzikler eşliğinde de oynadı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl korona virüs salgını dolayısıyla yurt genelinde sade bir törenle kutlanırken, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesindeki Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Dindar gönüllü gençlerle birlikte güzel bir etkinliğe imza attı. Cengiz Topel İlkokulu bahçesinde saat 19.19'da bir araya gelen gençler, önce İstiklal Marşı'nı okudular, ardından işaret diliyle 19 Mayıs'ı kutladılar. Akabinde havai fişek gösterisi yapılırken, çalan müzikler eşliğinde gençler doyasıya eğlendi. Maske takıp, sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde organize edilen etkinlikte gençler, uzun süredir içlerinde biriktirdikleri sıkıntıları attılar.

Mahalle Muhtarı Mehmet Dindar, gençlerle bir etkinlik yapmak için bir araya geldiklerini belirterek, "Maske takıp, sosyal mesafeye uyarak bu etkinliği organize ettik. Gençlerimiz korona virüs dolayısıyla bir türlü eğlenemiyor, bir araya gelemiyorlar, toplanamıyorlar. Bizde en azından sosyal bir etkinlik yaparak, gençlerimizin içerisinde bulundukları bir enerjiyi boşaltalım istedik. Bugün onların günü. Bütün gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum. Hepsini canı gönülden kutluyorum. Bugün işaret diliyle 19 Mayıs'ı kutladık. Güzelde oldu. Ümit ediyorum bundan sonra gençlerimiz adına daha güzel, daha nezih bir ortamda yaşama şansı olur. Şu korona virüsün bir an önce bitmesini canı gönülden bekliyoruz" dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA