YENİŞEHİR BELEDİYESİNDE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR BELEDİYESİNDE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK


 

Yenişehir Belediyesinde ‘Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam Vergisi’ ödemeleri için vezneler bu hafta sonunda açık tutulacak.

Haber Merkezi

Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam Vergileri’nin 2020 yılı birinci taksit ödemeleri için son tarihi 1 Haziran günü. Yenişehir Belediyesi vatandaşların ödemelerde sıkıntı yaşamamaları ve mağdur olmamaları için tüm tedbirlerini aldı. Yenişehir Belediyesinin resmi web sitesi www.yenisehir.bel.tr adresinden de yapılabilen bu ödemeleri veznelerden yapmak isteyen mükellefler hafta sonu 08.30 ve 16.30 saatleri arasında belediye ana hizmet binasında yer alan veznelere başvurabilecek. Hafta içi ödeme imkânı bulamayan vatandaşlar hafta sonu hizmetine devam edecek veznelerden ödemelerini kolaylıkla yapabilecek. Vatandaşlar veznelerden nakit veya kredi kartı ile ödemelerini yapabiliyor. Yenişehir Belediyesi ayrıca vatandaşlara Halk Bankasına ait kredi kartıyla 4 taksit olarak vergi borcu ödeme imkânı sağlıyor.

Öte yandan vergiler için son ödeme tarihinin Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle 1 Haziran’da da veznelerden tahsilâtlar devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA