SİLİFKE BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR


 

Transfer atağına kalkan Silifke Belediyespor iç transferde şu ana kadar 5 oyuncu ile anlaştı.

ALİ ŞANLI

Silifke Belediyespor transferde atağa kalktı. Sezonu şampiyonlukla kapatan Silifke Belediyespor teknik patronu Muzaffer Tozlu ile yola devam etme kararın ardından, iç transferde ilk olarak Suat Beliktaş ile anlaşmıştı.  Anlaşmayı düşündüğü diğer oyuncuları da kulübe davet eden Silifke ekibi 4 oyuncuya daha imza attırdı.

İbrahim Gök, Mustafa Köseoğlu, Hacı Ali Geser ve Arda Kılıç ile sözleşme yenilme kararı aldı. İç transferde imzaları arka arkaya attıran Silifke temsilcisi bayram öncesi iç transferi bitirmek istiyor. Dış transfer çalışmaları ise bayram sonrası hız kazanacağı düşünülüyor.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Kulüpten alınan bilgiye göre sponsorların ve ilçenin destek vermesi durumunda şampiyonluk parolası ile yola çıkılacağı öğrenildi. Kulübe gelecek desteğe göre dış transfer haritası belirleneceği, İlçeyi bayraklarla süsleyerek şampiyonluk rüzgarını arkasına almayı planlıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA