İLK ETAP BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK ETAP BAŞLADI


 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında iç transferi tamamlayarak, ilk dış transferini yapan İçel İdman Yurdu’nun kamp için Nevşehir’in yolunu tuttu.

ALİ ŞANLI

TFF 3’üncü Lig’e yükselen İçel İdman Yurdu, sahaya iniyor. Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olarak tarihinde ilk defa 3’ncü ligde oynayacak olan Kırmızı Lacivertlilerin kamp programı belli oldu. İç transferi büyük ölçüde tamamlayan İçel İdman Yurdu, kamp yeri olarak Nevşehir’in yolunu tuttu. 20-30 Ağustos tarihlerinde Nevşehir’de ilk etap kampını yapacak olan Mersin ekibi burada kondisyon ağırlıklı çalışacak.

DIŞ TRANSFER BAŞLADI

İç transferi tamamlayan ve kamp yeri belirleyen İçel İdman Yurdu, ilk dış transferini de yaptı. Kırmızı Lacivertliler, 2023 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi olan 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Tunahan Ergül ile kiralık olarak anlaşma imzaladı. Genç oyuncunun kampa katılacağı öğrenildi. Genç yetenek Tunahan’ın Trabzonspor forması ile çıktığı 118 maçta 75 golü bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA