TİY TELAFİ PEŞİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY TELAFİ PEŞİNDE


 

ALİ ŞANLI

2’nci Lig Kırmızı gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu kadrosuna takviye yaptı. Ligin ilk haftasında evinde Vanspor ile 1-1 berabere kalan Sarı Lacivertli ekip önlemini erken alarak eksik olan bölgeye transfer yaptı. Teknik Direktör Ergün Penbe'nin ısrarla istediği Bursaspor'un gelecek vaat eden oyuncusu Ahmet Furkan Özcan ile anlaşma sağladı.  Genç oyuncu Tarsus’a gelerek sağlık kontrollerinin ardından 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

PARA CEZASI ALDI

Hafta sonu oynanan Tarsus İdman Yurdu Vanspor maçında Sarı Lacivertli ekip  Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, zorunlu olan Covid-19 PCR testinin sedye görevlilerine yaptırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle  TFF 6.000 Liralık ceza verdi.

Bu arada Ligdeki ikinci maçına deplasmanda çıkacak olan Tarsus İdman Yurdu maç saatini bekliyor. Bugün Pazarspor ile oynayacak olan Tarsus İdman Yurdu ilk hafta yaşadığı puan kaybını telafi etmek istiyor. Pazarspor Tarsus İdman Yurdu maçı saat bugün saat 15.00’da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA