İLK GALİBİYET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK GALİBİYET


 

Geçen hafta olaylı geçen Osmaniyespor maçının ardından oynamadan 3 puan alan İçel İdman Yurdu, ilk defa evinde maça çıkacak.

ALİ ŞANLI

Osmaniyespor İçel İdman Yurdu maçı öncesi yaptırdığı koronavirüs testi Türkiye Futbol Federasyonu’nun yayımladığı "Kovid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimat"a uygun bulmadığı için maç oynanmamıştı işte o maçın sonucu açıklandı. TFF resmi sayfasında yaptığı açıklamaya göre Osmaniyespor’a ağır fatura geldi.

TFF Misli.com 3. Lig 3. Grup müsabakasında, müsabakadan 2 gün önce yapılması zorunlu olan PCR testi sonuçları ile birlikte belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmediği anlaşıldığından Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/1-a maddesi uyarınca (0-3) HÜKMEN MAĞLUP SAYILMASINA ve mevcut puanlarından galibiyet halinde verilen puan kadar (3) PUAN SİLİNMESİNE karar verdiğini duyurdu.

Yapılan bu açıklamanın ardından İçel İdman Yurdu 3’ncü Ligdeki ilk 3 puanını almış oldu. Kırmızı Lacivertli ekip bugün saat 19.00’da Ligdeki ikinci maçına çıkacak. Maç Mersin stadında oynanacak. İçel İdman Yurdu’nun rakibi Erbaaspor olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA