SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜLER


 

BAL ekipleri TFF’nin erteleme kararı ile sessizliğe bürünürken futbolcular ve teknik ekipler ligin biran önce oynanmasından yana. Olası bir erteleme kararı daha çıkması durumunda BAL’da oynayana oyuncuların büyük bir eylem yapacağı gelen bilgiler arasında.

ALİ ŞANLI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulunun toplantısında yapılan açıklamada, amatör maçların Ekim ayı sonuna kadar ertelenmesi ve bu tarihten sonra ilgili kurulların görüşleri doğrultusunda tekrar değerlendirme yapılmasına karar verildi.

Alınan bu kararın ardından Mersin ekipleri sessizliğe büründü. TFF’nin açıklaması öncesinde Silifke Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Meskispor ve İdman Yurdu 1925 ekibi birçok oyuncu ile anlaşmış hatta yavaş yavaş idman hazırlıkları başlamıştı. Ancak TFF’nin erteleme kararının ardından kulüpler sessizliğe büründü. Ne yapacaklarını bilemeyen takımlar anlaştıkları oyuncuları nasıl elerlinde tutacakları, nerede konaklatacakları ve transfer ödemesi yapılıp yapılmayacağına bir türlü karar veremiyorlar.

BAL TEKRAR ERTELENİR Mİ?

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynayan futbolcular ve görev yapanların ise ligin biran önce oynanmasından yana. Olası bir erteleme kararı daha çıkması durumunda BAL’da oynayana oyuncuların büyük bir eylem yapacağı gelen bilgiler arasında.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA