MHP’DEN LOGOYA ‘UCUBE’ ELEŞTİRİSİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’DEN LOGOYA ‘UCUBE’ ELEŞTİRİSİ!


 

Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer’in göreve geldiği günden bu yana sadece logoyu değiştirdiğini söyleyen MHP’li Milletvekili Baki Şimşek, logoya ‘Ucube’ eleştirisi getirdi.

AYŞENUR ÖNAL

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, partisinin 13. Olağan İl Kongresi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer’i eleştirdi. Damdan düşer gibi getirilen logoyu ucube diyerek eleştiren Şimşek, “Sadece logoyu değiştirdiler!” diye tepki verdi.

Şimşek konuşmasını şöyle sürdürdü; “Mersin Haziran seçimlerinde maalesef yaşadığı bir takım sıkıntılardan dolayı Büyükşehir’i ve birkaç ilçeyi kaybetti. Ama Cumhur İttifakı bugün Mersin’de 10 ilçeyi ve Mersin’in yüzde 80’ini yönetiyor. Mersin’i yönetenler Büyükşehir’i algı operasyonu, kirli ittifaklarla ele geçirenler Mersin’in ucube logosundan başka hiçbir şeyi değiştiremediler. Sadece mersin’in logosunu değiştirdiler. Bugün Mersin’de işten çıkarmalardan, sürgünlerden, yaylalarda, köylerde susuzluktan, yolsuzluktan başka bir hizmet yok. Onun için ben bütün gönüldaşlarımdan dün bizimle beraber olup, değişik sebeplerle aramızda ayrılan eski dava arkadaşlarımıza sesleniyorum; kırgınlıklar, küskünlükler son bulsun. Bir ve beraber olalım. Yuvanıza dönün! MHP hepimizin baba ocağı, ana kucağıdır. Mersin’in 13 ilçesinde ve büyükşehirde Cumhur İttifakı olarak yapılacak olan ilk seçimlerde hep birlikte büyük zaferi kutlayalım.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA