LOCALARI KİM KULLANACAK? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LOCALARI KİM KULLANACAK?


 

TFF locaları yüzde 50 doluluk oranı ile ilgili kullanıma açtı. Ancak hazırlıksız yakalanan Mersin’de İçel İdman Yurdu’nun nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu!

ALİ ŞANLI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), pandemi nedeniyle aylardır seyircisiz oynanan futbol maçlarıyla ilgili taraftarları yakından ilgilendiren kararını açıkladı. Federasyondan yapılan açıklamada, 17 Ekim tarihinden itibaren stadyumlarda localara yüzde 50 oranında seyirci alınacak.

Kararın ardından bir çok kulüp çalışmalara başladı. TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla, lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına kararının ardından Mersin’de ise henüz bir hazırlık olmadığı görüldü. Bilindiği Mersin Stadyumu’nda 53 loca bulunuyor. Bu locaların bir kaçı devlet erkanına ait.

İÇEL İDMAN YURDU NASIL BİR YOL İZLEYECEK

Mersin Stadyumu’nu kullanan İçel İdman Yurdu’nun, TFF’nin bu kararının ardından nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu oldu. İçel İdman Yurdu Kulübü, Mersin Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü ile masaya oturarak loca anlaşması yapacak mı? Kulübün bütçesi kaç loca almaya yetecek? Kulüp locaları aldıktan sonra bilet mi basacak, yoksa bir bütün olarak mı satacak? Zengin iş insanları alacak olursa taraftar maçları nasıl izleyecek? Tüm bu sorular yanıt beklerken İçel İdman Yurdu’ndan konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA