KÜÇÜK ÇARŞI YOK EDİLDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KÜÇÜK ÇARŞI YOK EDİLDİ!


 

Mersin’de Silifke Caddesi üzerinde yapılan belediye hizmet binasının inşaatı sürürken, söz konusu bölgede yer alan Küçük Çarşı için HDP’den “Çarşı ortadan kaldırıldı” tepkisi geldi!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Burhanettin Kocamaz döneminde Küçük Çarşı’da etrafında Gençlik Merkezi olarak yapımına başladığı, Vahap Seçer’in ise bu dönem belediye hizmet binasına çevirdiği yapımı süren binaya HDP’den tepki geldi.

 

“MERSİNİMİZİN KÜÇÜK ÇARŞISI ORTADAN KALDIRILDI”

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısı ikinci birleşiminde belediye hizmet binası olarak yapımı devam eden inşaatı eleştiren HDP’li Meclis Üyesi Ali Tanrıverdi, tepkisini; “Mersin’de küçük çarşı diye bir yer vardı. Çok güzel bir yerdi, ortasında havuz vardı. Ama viraneye çevrildi ve ne yazık ki Mersinimizin Küçük Çarşısı ortadan kaldırıldı ve bizim belediyemiz orada 5 katlı bir bina yaptı” sözleri ile dile getirdi.

 

BÜYÜKŞENİR 2021’DE TAŞINMAYI

Geçtiğimiz günlerde yapılan Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2020 Yılı Kasım Ayı Olağan Toplantı Döneminin 3. Birleşiminde konuyla ilgili bilgi veren CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer inşaatın tüm hızıyla sürdüğünü söyleyerek, “Önemli bir diğer proje Akdeniz ilçemizdeki hizmet binası yapım işi. Burası durmuştu ödeneksizlikten, müteahhit imalatı yapmıyordu. Gençlik Merkezi’nin uygun olmadığını gördük lokasyon olarak, taş binayı restorasyon için boşaltmamız gerekiyordu, 19 milyon TL’lik ödenek ile inşaatın yüzde 80’ini tamamladık. 2021’in ilk yarısında buraya taşınmayı ve restorasyon işlemlerini taş binada başlatmak istiyoruz” demişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA