4 MAHALLEYİ BAĞLAYAN GRUP YOLUNDA 25 YILDIR İLK KEZ KAPSAMLI BAKIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

4 MAHALLEYİ BAĞLAYAN GRUP YOLUNDA 25 YILDIR İLK KEZ KAPSAMLI BAKIM


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ana caddelerdeki asfalt çalışmalarının yanı sıra bağlı mahalle yollarındaki bakım, onarım ve sıcak asfaltla yama faaliyetleri devam ediyor. 2020 yılı boyunca il genelinde yüzlerce noktada asfaltlama çalışması yaparak, on yıllardır sorun oluşturan problemleri çözen Büyükşehir Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, tarım ürünlerinin yoğun olarak üretildiği ova bölgelerde bulunan mahalle yollarında da çalışmalarını sürdürüyor.

 

1995 YILINDAN BU YANA İLK KEZ DETAYLI ÇALIŞMA

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol yapım bakım ve onarım ekipleri, Tarsus’un ova kesiminde yer alan ve binlerce dönümlük arazilerinde onlarca çeşit tarım ürününün yetiştirildiği Halitağa, Akarsu, Kelahmet ve Egemen grup yolunda sıcak asfaltla yama ve kaplama çalışması gerçekleştirdi.

1995 yılında bu yana kapsamlı bakım yapılmayan yolun tamamında zemin iyileştirmesi gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, gelecek yıl aynı yolda sathi asfalt kaplama uygulamasını yerine getirecek. Oldukça dar olan yolda genişletme çalışması da yürüten ekipler, tarım ekipmanlarının yanı sıra bölgede bulunan diğer yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşların da sıklıkla kullandığı yolu güvenli geçiş yapılır hale getirdi.

Ekipler Tarsus merkeze bağlı İncirlikuyu, Yüksek, Büyük Kösebalcı, Akçakocalı, Mahmutağa, Tekeliören ve diğer mahallelerde de greyderli banket temizleme, yol tesviye ve sıkıştırma çalışması ile asfalt yama ve kaplama faaliyeti de gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Egemen mahallesinde yapılan çalışmaları inceleyerek, “Halitağa, Akarsu, Kelahmet ve Egemen grup yoluna asfalt yama çalışması yerine getirildi. Gelecek yıl bu yol üzerinde sathi asfalt kaplama yapılacak. Söz konusu bu yolda maalesef ki sık sık kazalar meydana geliyor. Dar olan yolda genişletme ve iyileştirme yapıldı. Olası kazaları en aza indirebilme adına çalışma yürütüldü. Tüm bölge halkımıza hayırlı olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA