AKKUYU YEMEKHANESİNDE SKANDAL GÖRÜNTÜLER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKKUYU YEMEKHANESİNDE SKANDAL GÖRÜNTÜLER!


 

COVİD-19 pandemisi can almaya devam ederken şuan yaklaşık 6 bin kişinin çalıştığı Akkuyu Nükleer Güç Santrali şantiyesi yemekhanesinde sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı skandal görüntüler ortaya çıktı!

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye’nin ilk nükleer güç santrali olarak Mersin’in Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi Akkuyu mevkiinde Akkuyu Nükleer Güç Santrali şantiyesinde pandemiye rağmen sosyal mesafe kurullarına uyulmadığı ortaya çıktı. Devasa şantiyenin yemekhanesinde çekildiği ortaya çıkan skandal görüntülerde yüzlerce işçinin sosyal mesafeye uyum sağlayamadığı görüldü.

 

“YOLDA YÜRÜYEN İKİ KİŞİYE CEZA KESEN AKP HÜKÜMETİ BU GÖRÜNTÜLERE İSE SESSİZ KALIR”

Dünya, ülkemiz ve kentimizin pandeminin kıskacındayken CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, sosyal medya hesaplarından paylaştığı görüntülerde işçilerin yemek kuyruğunda hiçbir sosyal mesafe oturma düzenine uyulmadığına dikkat çekti.

Öztunç açıklamasında, “Mersin Akkuyu Nükleer santrali şantiyesinde işçilerin yemekhanesinden bir görüntü. 6 bin işçinin çalıştığı şantiyede ne sosyal mesafe var ne de covid tedbiri. Yan yana yolda yürüyen iki kişiye ceza kesen AKP hükümeti bu görüntülere ise sessiz kalır” eleştirisinde bulundu.

Öztunç ikinci görüntüde ise bu defa yöneticilerin yemekhanesini paylaştı. Öztunç, “Bu görüntü de aynı santralin yönetici kadrosunun yemekhanesi.. İşçilere alt alta üst üste yemeğe layık gören şirket, yöneticilerine ise sosyal mesafeye uyarak yemek yediriyor. Yönetici insan ama işçi insan değil sanki. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Yaprak - Tarih : 8/12/2020 - 21:14:25
    Bi burda vöyle olsa yapılan iş aynı olsada türk işçilerşn aldıgı maaşla rus işçilerin maaşlarıda. Farklı bunada çözüm bulamazsa işçi ayrımıda yapılıyor kendş memleketimizde sürgün işçi nuamelesi engelli personel daha da feci durumda hem psikolojik hem idolojik baskılardan gasb edilen hakları napacaklar..insanlarımıza yazık ediliyor


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA