LİDERLİK KISA SÜRDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDERLİK KISA SÜRDÜ


 

Deplasmanda Karşıyaka İle karşılaşan İçel İdman Yurdu, 3-1’lik yenilgi ile liderlik koltuğundan oldu!

ALİ ŞANLI

 

TFF 3’ncü Lig 3’ncü gurupta hafta içi oynanan maçta Karşıyaka İle İçel İdman Yurdu karşı karşıya geldi. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta İçel İdman yurdu maça istediği gibi başlayamadı. Ev sahibi Karşıyaka maça hızlı bir giriş yaptı. İlk 10 dakika büyük üstün oynayan İzmir temsilcisi baskılı oyunun karşılığını bulduğu golle aldı. İlk yarım saat için 1-0 öne geçen ev sahibi bu dakikadan itibaren oyunu kendi sahasında kabul etti.

Gollerin şokunu atlatan Kırmızı Lacivertli takım önce oyunda dengeyi sağladı. Rakibinin üstüne gitmeye başlayan İçel İdman Yurdu 33’ncü dakikada Gökhan ile eşitliği yakaladı 1-1. Maça ortak olan Mersin temsilcisi bulduğu gole daha cesaretlenerek maçın başlarında yapamadığı, bulamadığı pozisyonlar üretmeye başladı.

Gol aradığı dakikalarda Kırmızı Lacivertli ekip kalesinde 2’nci golü görünce geriye düştü 2-1. İlk yarı karşılaşmada her iki ekipte gol atamayınca ilk ev sahibi karşıyaka’nın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. İçel İdman Yurdu bu kritik maça 7 etkili oyuncusundan yoksun gelmesi takımı etkilese de maça çıkına ilk 11 zaman zaman etkili ataklar yaparak rakibini zor durumlara düşürdü. İkinci yarı eşitliği biran önce yakalamak için çıkan İçel İdman Yurdu rakibin ani gelişen ataklarına karşılık vermekte zorlandı.

Maçın sonlarına doğru defan güvenliğini bırakan İçel fazla adamla gol aramaya başladı. Karşıyaka birkaç pozisyonda İçel İdman Yurdu defansını eksik yakalasa da maçı koparacak golü bulamadı. Maçın uzatma dakikalarında 3’ncü golü bulan ev sahibi geç de olsa maçın son golünü atarak skoru 3-1’e getirdi. 6 puan değerindeki karşılaşmayı Karşıyaka kazanarak bir maç eksiği ile İçel İdman Yurdu ile aynı puana 25 puana ulaştı.

Haftaya lider giren İçel İdman Yurdu ise İzmir deplasmanından puansız dönünce liderlik koltuğunu 27 puanı olan Çatalcaspor’a kaptırdı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA