DAHA SIKI ÖNLEMLER ALIN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DAHA SIKI ÖNLEMLER ALIN!


 

Yoğun bakım doluluk oranın yüzde 77,35’e çıkmasına rağmen caddeleri tıka basa kalabalık görüntülere sahne olan Mersin’de daha sıkı önlemler alınması isteniyor!

Haber Merkezi

 

Korona virüs salgınının Türkiye’de görülmeye başlandığı mart ayından itibaren ilk üç ay boyunca en az vakaya sahip büyükşehir olarak örnek gösterilen Mersin, son günlerde hem vaka sayılarındaki hızlı ve yoğun artış hem de korona virüse bağlı ölümlü vakalardaki yükselişle gündemde.

Yoğun bakım doluluk oranın yüzde 77,5’e çıkmasına rağmen caddeleri tıka basa kalabalık görüntülere sahne olan Mersin’de daha sıkı önlemler alınması isteniyor!

Salık Bakanı Fahrettin Koca dahi kent için daha sıkı önlemler alınması gerektiğini belirterek, uyarırken Vali Ali İhsan Su, bir kez daha sahalara inerek denetim yaptı. Vali Su, denetimlerde yaptığı açıklamada, özellikle ev ziyaretlerine dikkat çekerek, halkı uyardı.

Ancak Mersinliler özellikle kente özel tedbir ve önlemler alınarak gidişata ‘dur’ denilmesini istiyor!


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA