ZİRVE YOLU AÇIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVE YOLU AÇIK


 

Ligde en az gol yiyen ekip olan İçel İdman Yurdu, 20 Aralık Pazar günü zirve yarışının seyrini değiştirecek maça çıkacak.

ALİ ŞANLI

İçel İdman Yurdu’nun liderliği kısa sürdü. 13’ncü haftaya lider giren Kırmızı Lacivertli ekip İzmir deplasmanından puansız dönünce liderliği bırakmakla kalmayıp ikici sıraya geriledi. Oynadığı 13 karşılaşmada 7 galibiyet karşı 4 beraberlik ve 2 yenilgi alan İçel, 13 karşılaşmada rakip kalelere 18 gol atarken kalesinde ise 6 gol gördü.

Ligde en az gol yiyen ekip olan İçel İdman Yurdu, 20 Aralık Pazar günü ise zirve yarışının seyrini değiştirecek maça çıkacak. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan son haftalarda ki inişli çıkışlı performansı nedeni ile alt sıralara düşen Batman Petrolspor’la karşılaşacak. İçel İdman Yurdu maçı kazanması halinde şampiyonluk yarışında iddiasını artıracak.

Konuk takım Batman Petrolspor ise bu maçı kaybederse şampiyonluk şansı yok denecek kadara azalacak. İçel İdman Yurdu Batman Petrolspor maçı Pazar günü saat 13.00’da Mersin Stadyumunda oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA