AVRUPA ŞAMPİYONU İBRAHİM ÇOLAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVRUPA ŞAMPİYONU İBRAHİM ÇOLAK


 

Mersin’de düzenlenen Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda halka aletinde altın madalya kazanan İbrahim Çolak, Türkiye’ye şampiyona tarihindeki ilk birinciliğini getirdi.

Haber Merkezi

 

Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda Türkiye ilk kez halkayla altın madalya kazandı.

Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda Türkiye 6 madalya toplarken, İbrahim Çolak altın, Mert Efe Kılıçer gümüş ve bronz, Bora Tarhan iki, Ferhat Arıcan da bir bronz madalya aldı.

Geçen yıl Türkiye'yi Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda ilk kez altın madalyaya ulaştıran İbrahim Çolak, yine halka aletinde altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonası tarihinde Türkiye'nin ilk birinciliğini elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Çolak'ı tebrik mesajını sosyal medyada paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonasında halka aletinde şampiyon olan milli sporcu İbrahim Çolak'ı telefonla arayarak, tebrik etti. Erdoğan, "Başarılarınızın devamını diliyorum. Bu başarıları siz gösterdikçe, bizim görevimiz daha da artacak" dedi.

İbrahim Çolak da verdikleri desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, "Ülkemizde düzenlenen şampiyonada altın madalya kazandığımız için çok mutluyum.  Omuz rahatsızlığım vardı. Dünya Şampiyonasından sonra ilk yarışmamdı. Benim için çok güzel geçti. Mutluyum. Aynı zamanda bizi her zaman desteklediniz. Çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA