PLAY-OFF İÇİN UMUTLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PLAY-OFF İÇİN UMUTLANDI


 

TFF 2’nci Lig Kırmızı Gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu lige döndü. Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş’a elenen, ligde şampiyonluk şansı kalmayan, play-off şansının ise çok az olması kulübü hedefsiz bıraktı. Geçen hafta oynaması gereken GMG Kastamonuspor maçı ise rakip takımda ki bazı oyuncuların testlerinin pozitif çıkması neden ile ertelendiği için haftayı maç yapmadan geçmişti. Bir maç eksiği ile 22 puanla 9’uncu sırada bulunan Sarı Lacivertli ekip, dün ligin 16’ıncı haftası kapsamında Karatay Termal 1922 Konyaspor’a konuk oldu. Ligde hedefsiz kalmak istemeyen Sarı Lacivertliler, depl

TFF 2’nci Lig Kırmızı Gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu lige döndü. Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş’a elenen, ligde şampiyonluk şansı kalmayan, play-off şansının ise çok az olması kulübü hedefsiz bıraktı. Geçen hafta oynaması gereken GMG Kastamonuspor maçı ise rakip takımda ki bazı oyuncuların testlerinin pozitif çıkması neden ile ertelendiği için haftayı maç yapmadan geçmişti.

Bir maç eksiği ile 22 puanla 9’uncu sırada bulunan Sarı Lacivertli ekip, dün ligin 16’ıncı haftası kapsamında Karatay Termal 1922 Konyaspor’a konuk oldu. Ligde hedefsiz kalmak istemeyen Sarı Lacivertliler, deplasmanda Karatay Termal 1922 Konyaspor’u 2-1 yenerek, play-off şansını artırdı!

Tarsus ekibi ilkyarının 21’inci dakikasında Ferhat Duman’ın golü ile 1-0 öne geçerken, ikinci yarının 50’inci dakikasında Mahmut Taşkıran’ın golü ile durum 1-1 oldu. Ancak 53’üncü dakikada sahneye çıkan İbrahim Hırçın attığı gol ile skoru belirleyen isim oldu. Tarsus İdman Yurdu maçı 2-1 kazanarak, lig serüvenini sürdürdü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA