TİY BİR VAR, BİR YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY BİR VAR, BİR YOK


 

Lig’de oynadığı maçlarda bir galip gelen, bir mağlup olan Tarsus İdman Yurdu, bu hafta evinde yaptığı maç ile lidere 1-0 yenildi.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Kırmızı gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY) ligde inişli çıkışlı grafik çizmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 1922 Konyaspor ile yaptığı maçtan galip ayrılan sarı lacivertli takım, aynı performansı Eyüpspor ile yaptığı maçta gösteremedi.

İlk yarının 0-0 berabere bitmesinin ardından Eyüpspor oyuncusu Timur Temeltaş’tan 56’ncı dakika da gol yiyen Tarsus ekibi, rakibini +3 puanla eve yolladı. Lig’in lideri olan takımla çekişmeli bir maç geçiren sarı lacivertli ekip, Eyüpspor ile aralarında olan 16 puanlık farka +3 puan daha ekleyerek farkı 19’a yükseltti.  Geçen hafta deplasman da kazanarak play-off’lar için umutlanan sarı lacivertli ekip, evinde ki bu beklenmedik mağlubiyetle işini yeniden zora soktu. İlk yarıda son iki haftaya girildiği Lig’de, Tarsus temsilcisi devre arasına daha fazla kayıp yaşamak istemiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA