SEÇER ŞARABI GÜNDEM OLARAK GÖRMÜYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER ŞARABI GÜNDEM OLARAK GÖRMÜYOR!


 

Şaraplı yeni yıl hediyesi verdiği için Müslümanların değerlerine saygı göstermiyor diye eleştirii oklarının hedefi olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Ben bunu gündem olarak görmüyorum” diye eleştirilere yanıt geldi.

Haber Merkezi

 

Yılbaşı hediyesi olarak ilçe belediye başkanları ve meclis üyelerine içinde şarap olan paket göndere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eleştiri oklarının hedefi olmuştu. AKP ve MHP’liler tarafından değer yargılarına hakaret ettiği yönünde çokça eleştiri alan Seçer, bu eleştirilere yanıt verdi.

Katıldığı bir programda konuşan Seçer, “Bu gündem değil. Bu suni bir gündem. Dolayısıyla biz Mersin halkına umut olarak geldik. Mersin halkına önemli işler yapacağımızın sözünü verdik. Gecemizi gündüzümüze katacağımızı, Mersin halkının bir kuruşunu ziyan etmeyeceğimizi, onların haklarını koruyacağımızı, temiz bir çevre yaratacağımızı, refah toplumu olması için bütün gayreti göstereceğimizi söyledik. Bunu ben gündem olarak kabul etmiyorum. Pandemi sürecinde fakir fukara, dükkanı kapalı esnaf, çiftçi, üretici, Anamur'un sorunu, Çamlıyayla'nın, Tarsus'un, Şevket Sümer’in, Çay, Çilek’in, Fahrettin Paşa'nın ya da Ulaş Mahallesi'nin sorunları. Bunları konuşmamız lazım. Dolayısıyla gündemimize dönelim, küçük işlerle zamanınızı yitirmeyelim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA