“ÖZGÜRLÜK ATEŞİMİZ KARŞISINDA KİMSE DURAMAZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ÖZGÜRLÜK ATEŞİMİZ KARŞISINDA KİMSE DURAMAZ”


 

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılına ilişkin “Bu zafer, Gözne Yaylası’nda atalarımızın kurdukları Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin direnişinin sonucudur” dedi.

Haber Merkezi

 

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılını yayınladığı mesajla kutladı. Haklı olan tek savaşın özgürlük için yapılan savaş olduğuna vurgu yapan Gökçel, “Farklı kültürlerin ve değerlerin kardeşçe bir arada yaşadıkları Mersin’imiz, ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ diyen Ulu Önder’in yaktığı kurtuluş ateşi etrafında birleşmiş ve vatanlarını düşman işgalinden kurtarmak için savaşmışlardır. Tarihte olduğu gibi bugün de yarın da özgürlük ateşimiz karşısında kimse duramaz” dedi.

 

“MERSİN HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALACAK”

Mersin’in gerektiği kadar yatırım alamadığına da değinen Gökçel, “Tüm olumsuzluğa rağmen Akdeniz’in incisi Mersin’imiz, aklın, inancın, vatanseverliğin sonucunda elde ettiği özgürlükten vazgeçmeyecektir” şeklinde konuştu. Mersin’e hak ettiği değeri vermek için çalışmayı kendilerine görev bildiğini ifade eden Gökçel, “Mersin’e hak ettiği değeri vermek, Mersin’imiz için omuz omuza çalışmak zorundayız. Bu, sadece Mersin’imizin ve aydınlık Türkiye’mizin geleceği olan çocuklarımıza değil; vatan topraklarını kanlarıyla sulayan atalarımıza da borcumuzdur” dedi.

Bağımsızlık mücadelesinde mücadele eden tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anan Gökçel açıklamasında, “Kurtuluş mücadelesi vererek Mersinimizi ve ülkemizi düşman işgalinden kurtaran başta Ulu Önder’imiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılını bir kez daha kutluyor, tüm Mersinli hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA