3’TE 3 YAPTILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3’TE 3 YAPTILAR


 

2’nci Lig Voleybol Kadınlar liginde mücadele eden Mersin ekipleri 3’te 3 yaparak haftayı kayıpsız atlattı.

ALİ ŞANLI

 

Ligin 12’nci haftasında Mersin temsilcileri Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi M.İHT. ve Tarsus Belediyesi ekipleri rakiplerini geçerek haftayı puanla kapattı. Lideri konuk eden Mersin Büyükşehir Belediyesi ilk 2 sette üstün oynayarak 2-0 öne geçse de diğer 3 sette üstün oyununu gösteremeyince 3-2 kazanarak zorda olsa lideri devirmesini bildi.

Mersin Büyükşehir hafta sonu BAY geçeceği için bu hafta maç oynamayacak.

 

YENİŞEHİR NET KAZANDI

Mersin’de Anka Gençlik ile karşılaşan Mersin Yenişehir Belediyesi M. İHT.  Ligde galibiyeti olmayan rakibi karşısında kolay maç çıkardı.3 sette de üstün oynayan setleri 25-14, 26-17, 25 7 kazanarak rakibine set vermeden kazanan Mersin ekibi zirveye bir adım daha yaklaştı. Mersin Yenişehir Belediyesi rakibi Hatay Voleybol ligden çekildiği için maç oynamayacak.

 

HEDEFSİZ KALDI

Ligin hedefsiz takımı Tarsus Belediyesi Pema Koleji ile oynadığı maçta zorlansa da kazanmasını bildi. İlk seti 23-25 geride kapatan Tarsus Belediyesi ikinci sette toparlanarak 25-20 önde kapatarak maçta eşitliği yakaladı. Üçüncü set ilk sette olduğu gibi çekişmeli geçti.3’ncü seti kazanan takım konuk takım oldu 20-25.

4’ncü sette bam başka bir ev sahibi sahada olunca en kolay setin kazandı Tarsus ekibi 25-16. 5’nci set ise tam anlamı ile nefesleri kesti. Tarsus Belediyesi gidip gelen maçı  15-12 kazanarak ligde 4’ncü galibiyetine ulaştı. Tarsus Belediyesi hafta sonu Lider Ereğli Belediyesi’ne konuk olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA