UZATMADA YIKILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

UZATMADA YIKILDI


 

3’ncü Lig 3’ncü gurupta 25’nci haftası hafta içi oynandı. Cizrespor’a konuk olan İçel İdman Yurdu 90’ncı dakikada yıkıldı 2-2.

ALİ ŞANLI

 

Ligde zirve yarışı yapan İçel İdman Yurdu ile ligde kalma mücadelesi veren Cizrespor Cizre’de karşı karşıya geldi. Play-off şansını sürdürmek isteyen Kırmızı Lacivertli ekip maça baskılı başladı. Önde oynayan İçel İdman Yurdu 30’ncu dakikada Furkan Güneş ile 1-0 öne geçti. Buldukları golün ardından rahat bir maç çıkaran Kırmızı Şeytanlar 39’ncu dakikada Furkan tekrar sahne aldı. Kendinin ve takımın 2’nci golünü atan Furkan Güneş skoru 2-0’a getirdi.

Herkes ilk yarının bu skorla bitmesini beklediği dakikada ev sahibi farkı 1’e indirdi. İlk yarının bitimine dakikalar kala Cizrespor attığı tek golle devre arasına takımlar 2-1’le girmesini sağladı. İlk yarı tutuk oynayan Cizre temsilcisi beraberliği yakalamak için İçel İdman Yurdu kalesini ablukaya aldı. 2-1’lik skoru korumaya yönelik oyun seçen İçel İdman Yurdu maçın uzatma dakikalarında kalesinde 2’nci golü görünce yıkıldı 2-2.

Şampiyonluk yarışından uzaklaşan İçel İdman Yurdu Cizrespor karşında alınan beraberlikle play-off yolunda da yara aldı. Mersin ekibi haftaya evinde Çatalcaspor ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA