PERİLER, MİMOZALARA CAN SUYU OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLER, MİMOZALARA CAN SUYU OLDU


 

Yenişehir Belediyesi, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Mersin Şubesi ve Çukurova Basketbol Kulübü’nün (ÇBK) ortaklaşa düzenlediği etkinlikte kadınları simgeleyen mimozalar, ÇBK’lı basketbolcular tarafından toprakla buluşturuldu.

Haber Merkezi

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 'Mimoza Kadınlar Yetiştiriyoruz' sloganıyla kent merkezindeki Türkan Saylan Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliğe; Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, TÜKD Başkanı Şerife Arıcı Yıldız, ÇBK Başantrenörü Olcay Orak, Takım Koordinatörü Mustafa Onur Çadırcı, basketbolcular ile teknik ve sağlık ekibi katıldı.

 

ŞAMPİYONLUK BURADA KUTLANACAK

Alandaki ilk mimoza fidanı Başantrenör Orak ve basketbolcular tarafından toprakla buluşturulurken Orak, kendilerinin diktiği fidanın belediye envanterine, 'Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü' ismi ile geçmesini istedi. Talebi kabul eden Başkan Özyiğit ise önümüzdeki sezon lig ve Avrupa'da elde edilecek şampiyonlukların bu fidan etrafında kutlanacağını söyledi.

 

MAÇIN GELİRİ, KIZ ÖĞRENCİLERE BURS OLMUŞTU

Geçtiğimiz yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, 'Bir Mimoza da Sen Yetiştir' sloganıyla düzenlenen etkinlikte ise ÇBK, Edip Buran Spor Salonu'nda Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Kulübü'nü ağırlamış, ev sahibi ekibin 107-97 kazandığı maçın geliri, kız öğrencilere burs olarak verilmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA