İLETİŞİM ÖRENCİLERİNE KARİYER ETKİNLİĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLETİŞİM ÖRENCİLERİNE KARİYER ETKİNLİĞİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) tarafından düzenlenen Kariyer Etkinlikleri’nin ilki çevrimiçi ortamda gerçekleştirildi. Gençlerin gelecek hedeflerine katkı sunmayı amaçlayan etkinlik, Mersin Üniversitesi Radyosu’ndan da canlı olarak yayınlandı.

Moderatörüğünü Arş. Gör. Dr. Canan Dural Tasouji’nin gerçekleştirdiği etkinliğin ilk haftaki konuğu İŞKUR Mersin İş Kulübü Lideri Nilgün Deli oldu. İlk olarak İŞKUR’un çalışma alanlarına değinen Nilgün Deli, daha sonra lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri tarafından hazırlanacak olan akademik çalışmaları teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen Akademik Çalışma Programı hakkında bilgi verdi.

Çalışma alanı ve istihdam alanında hazırlanacak akademik çalışmalara İŞKUR tarafından sağlanacak destekleri slayt eşliğinde aktaran Nilgün Deli, başvuruların 15 Mart- 14 Nisan 2021 tarihleri arasında akademi.iskur.gov.tr adresinden yapılabileceğini duyurdu.

Etkinliğin sonunda MEÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslıhan Doğan Topçu söyleşiye katılarak vermiş olduğu desteklerden dolayı İŞKUR’a ve İŞKUR Mersin İş Kulübü Lideri Nigün Deli’ye teşekkürlerini iletti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA