EL FRENİ FACİASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EL FRENİ FACİASI


 

Mersin'de el freni çekilmeyen bir kamyonetin, geri kayarak park halindeki hafif ticari araca çarpma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, dün öğlen saatlerinde merkez Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi Çiftçiler Caddesi üzerine kamyonetini park eden sürücü, el frenini çekmeyi unutup, kamyonetten indi. Bir süre sonra geri geri gitmeye başlayan kamyonet, refüjü aşarak yolun diğer tarafında park halinde bulunan hafif ticari araca çarparak durdu. Sürücüsü kamyonete koşarak müdahale etmeye çalışırken, bu girişiminde başarısız oldu. Bu sırada bölgede seyir halinde bulunan bir motosiklet sürücüsü de önüne birden çıkan kamyonete çarpmamak için motosikletini yan devirerek, kaza yaptı. Şans eseri kimseye bir şey olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan, olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, yavaş yavaş geri gelen kamyonet, hızlanarak refüjü aşıp, park halindeki araca çarpıyor. Bu sırada kamyonete müdahale etmek için koşan şoför, kaza yapan motosikletliyi görünce duruyor.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA