BOZYAZI VE AYDINCIK’TA KORKUTAN YANGIN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOZYAZI VE AYDINCIK’TA KORKUTAN YANGIN


 

Aydıncık ve Bozyazı İlçelerinde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Bozyazı’daki yangında yayla köyleri ile ilçeyi birbirine bağlayan karayolu trafiğe kapandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Aydıncık İlçesi’nde geçtiğimiz günlerde yangında zarar gören Pembecik Mahallesi’ndeki ormanlık alan ile yine yangında zarar gören Yenikaş Mahallesi Yağırat mevkiinde bir alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yeniden orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisi ile büyüyen alevlere havadan 4 helikopter ve 1 yangın söndürme uçağı ve arasözlerle müdahale edilmeye başlandı. Şiddetli rüzgar ekiplerin müdahalesini güçleştirdiği bildirildi.

Bozyazı’nın Narince ve Ağlıca Mahallesi civarında bulunan ormanlık alanda da henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Jandarma vatandaşları alevlere yakın bölgelerden uzaklaştırdı. Yangın nedeniyle yaklaşık 15 köyü ilçeye bağlayan karayolu trafiğe kapandı. Rüzgar nedeniyle etkisini artıran yangına ekipler müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA