MERSİN’DEKİ YANGININ İZLERİ GİRNE’DE GÖRÜLÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DEKİ YANGININ İZLERİ GİRNE’DE GÖRÜLÜYOR


 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Girne semalarını Türkiye’deki yangın nedeniyle ortaya çıkan duman sardı.

Haber Merkezi

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Kıbrıs’ta geçen hafta çıkan yangınlarda doğa ve canlı yaşamın yok olmasının ardından Türkiye’nin güney sahillerinde de meydana gelen yangın yürekleri burkuyor. Antalya'nın Manavgat ilçesi, Adana, Osmaniye ve Mersin’deki orman yangınlarının söndürülmesiyle ilgili çalışmalar sürüyor.

Girne’nin tam karşısında yaklaşık 90 kilometre uzaklıkta bulunan Aydıncık’ta çıkan yangın nedeniyle oluşan küller Çatalköy’de ve Girne’de görülmeye başladı.

Girne ve Çatalköy bölgelerinde yaşayanlar, havada duman kokusu olduğunu ve bazı yerlerde küllerin görüldüğü ifade ederken, denizin üzerini saran toz bulutuyla ilgili paylaşımlar da yaptı.

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Girne’ye gökyüzünden ince ince kül yağıyor, göz yaşı gibi, kahverengiye döndü havanın rengi…Manavgat yangınıyla bağlantılı olmalı, çok acı" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA