BOĞSAK YANGININDA ALEVLER BÜYÜKECELİ’YE İLERLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOĞSAK YANGININDA ALEVLER BÜYÜKECELİ’YE İLERLİYOR


 

Mersin’in Silifke ilçesi Boğsak Mevkisinde çıkan orman yangınında alevlerin büyüyerek Yeşilovacık Mahallesi’ni geçerek Nükleer Santral İnşaatının da bulunduğu Büyükeceli’ye doğru ilerlediği bildirildi. Ormanlık alana yakın yerlerde oturan Büyükeceli Mahallesi’ndeki bazı vatandaşların evlerini tahliye etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Hediye Eroğlu

 

Mersin’in Silifke’nin Yeşilovacık Mahallesi Boğsak Mevkisinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını şiddetini artırarak büyüyor. Ekiplerin bütün çabasına rağmen alevler bir türlü kontrol altına alınamıyor. Ekipler havadan ve karadan yangını söndürmek için çaba gösterse de şiddetli rüzgarında etkisi ile alevler yayılarak büyümeye devam ediyor. Yeşilovacık Mahallesini aşan alevlerin Nükleer Santral inşatınında bulunduğu Büyükeceli Mahallesi’ne doğru ilerlediği bildirildi. Alevlerin Büyükeceli Mahallesi’ne mesafesinin 10 kilometre kaldığı öğrenildi. Büyükecile’deki ormanlık alana yakın bölgede oturan bazı kişilerin evlerini tahliye etmeye hazırlandığı ifade edildi. Bir süre önce trafiğe kapatılan Mersin-Antalya karayolu ise henüz trafiğe açılmadı. Ekiplerin yangını kontrol altına almak için çalışması sürüyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA